Події

logo_white_2018

МАЙСТЕР-КЛАС зі створення виробів у техніці пейп-арт від луцької художниці Ольги Навротюк

Майстер-клас зі створення виробів у техніці пейп-арт від луцької художниці Ольги Навротюк✨

У середу (20.04.) о 15:00 у МСУМК відбудеться китайське чайне дійство в межах проєкту «Арт-батальйон»?

?Не пропустіть! Вхід вільний! КРЦ “Адреналін Сіті” (м. Луцьк, вул. Карбишева, 1)

⚡Про проєкт⚡:

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків формує «Арт-батальйон» та започатковує мистецький марафон, який триватиме аж до нашої ПЕРЕМОГИ??

Відомо, що окрім пізнавальної, естетичної, комунікативної та інших функцій, мистецтво має ще і компенсаторні та психотерапевтичні властивості, які поповнюють нестачу сил людини, дозволяють краще адаптуватися до складних умов навколишнього середовища та втішають. Тому МСУМК започатковує проєкт, який передбачає щоденні концерти?‍?, літературні зустрічі?, вистави?, перформанси, майстер-класи?‍? тощо.

Запрошуємо до лав «Арт-батальйону» музикантів, художників, поетів, філософів, літераторів та кожну творчу особистість, яким є що сказати мовою мистецтва.

А всі жителі та гості міста можуть стати як глядачами, так і учасниками даного проєкту. Також ми переконані, що відвідуючи мистецькі заходи, ви можете не тільки розвинути свій естетичний інтелект, здобути новий досвід та сублімувати негативні емоції, а й відволіктись від проблем сьогодення і поповнити свої сили.

Керівник проєкту Анастасія Семенишина.

Китайська чайна церемонія в межах проєкту «Арт-батальйон»

У середу (20.04.) о 15:00 у МСУМК відбудеться китайська чайна церемонія в межах проєкту «Арт-батальйон»!

 

?

 

У середу (20.04.) о 15:00 у МСУМК відбудеться китайське чайна церемонія в межах проєкту «Арт-батальйон»?

 

?Не пропустіть! Вхід вільний!КРЦ “Адреналін Сіті” (м. Луцьк, вул. Карбишева, 1)

 

⚡Про проєкт⚡:

 

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків формує «Арт-батальйон» та започатковує мистецький марафон, який триватиме аж до нашої ПЕРЕМОГИ??

 

Відомо, що окрім пізнавальної, естетичної, комунікативної та інших функцій, мистецтво має ще і компенсаторні та психотерапевтичні властивості, які поповнюють нестачу сил людини, дозволяють краще адаптуватися до складних умов навколишнього середовища та втішають.

 

Тому МСУМК започатковує проєкт, який передбачає щоденні концерти?‍?, літературні зустрічі?, вистави?, перформанси, майстер-класи?‍? тощо.

 

Запрошуємо до лав «Арт-батальйону» музикантів, художників, поетів, філософів, літераторів та кожну творчу особистість, яким є що сказати мовою мистецтва. А всі жителі та гості міста можуть стати як глядачами, так і учасниками даного проєкту. Також ми переконані, що відвідуючи мистецькі заходи, ви можете не тільки розвинути свій естетичний інтелект, здобути новий досвід та сублімувати негативні емоції, а й відволіктись від проблем сьогодення і поповнити свої сили.

 

Керівник проєкту Анастасія Семенишина.

“Арт-батальйон” у МСУМК!

⚡Про проєкт⚡:

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків формує «Арт-батальйон» та започатковує мистецький марафон, який триватиме аж до нашої ПЕРЕМОГИ??

Відомо, що окрім пізнавальної, естетичної, комунікативної та інших функцій, мистецтво має ще і компенсаторні та психотерапевтичні властивості, які поповнюють нестачу сил людини, дозволяють краще адаптуватися до складних умов навколишнього середовища та втішають. Тому МСУМК започатковує проєкт, який передбачає щоденні концерти?‍?, літературні зустрічі?, вистави?, перформанси, майстер-класи?‍? тощо.Запрошуємо до лав «Арт-батальйону» музикантів, художників, поетів, філософів, літераторів та кожну творчу особистість, яким є що сказати мовою мистецтва.А всі жителі та гості міста можуть стати як глядачами, так і учасниками даного проєкту.

Також ми переконані, що відвідуючи мистецькі заходи, ви можете не тільки розвинути свій естетичний інтелект, здобути новий досвід та сублімувати негативні емоції, а й відволіктись від проблем сьогодення і поповнити свої сили.

Керівник проєкту Анастасія Семенишина.

Договір оферта

Публічна оферта про надання добровільної благодійної пожертви

Ця оферта, адресована невизначеному колу осіб – фізичним і юридичним особам – відвідувачам сайту в мережі Інтернет: http://rise-studio.pp.ua/ (далі – Сайт), далі іменовані «Благодійник», і є офіційною і публічною пропозицією ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ЦЕНТР СУЧАСНОГО УКРАЇНСЬКОГО МИСТЕЦТВА КОРСАКІВ”, далі  іменується ГО «ЦСУМК», в особі засновника Корсак Лесі Романівни, що діє на підставі Статуту, укласти договір благодійного добровільного пожертвування (далі – договір), предмет і істотні умови якого вказані нижче:

  1. Терміни та визначення:

Акцепт – повне і безумовне прийняття Публічної оферти шляхом вчинення дій по здійсненню грошового переказу за допомогою платіжних форм і засобів розміщених на Сайті, а також шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок ГО «ЦСУМК» через установи банків. Моментом Акцепту є дата зарахування коштів на розрахунковий рахунок ГО «ЦСУМК».

Платіж – добровільна благодійна пожертва.

Добровільна благодійна пожертва – здійсненний Благодійником грошовий переказ для досягнення цілей, завдань, напрямів та видів статутної діяльності ГО «ЦСУМК» відповідно до Договору та Закону України «Про громадські об’єднання».

  1. Предмет договору:

Предметом цього договору є безоплатна  передача Благодійником на користь ГО «ЦСУМК» грошових коштів для  досягнення цілей, завдань, напрямів та видів статутної діяльності ГО «ЦСУМК».

Акцепт Договору означає, що Благодійник згоден з усіма його положеннями, він повною мірою усвідомлює предмет Договору і мету збору пожертв.

Договір укладається шляхом безумовного та повного приєднання Благодійника до цього Договору та прийняття всіх істотних умов Договору.

Благодійник і ГО «ЦСУМК» , керуючись Законом Українии про «Про громадські об’єднання», погоджуються, що Договір вважається укладеним у письмовій формі без підписання письмового примірника Сторонами з моменту вчинення Благодійником дій, передбачених Договором, що свідчать про згоду дотримуватися умов Договору.

Договір розміщено на сайті http://rise-studio.pp.ua/ у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що звертається до ГО «ЦСУМК».

Благодійник не може запропонувати свої умови Договору.

3. Права і обов’язки Сторін:

ГО «ЦСУМК» має право:

– Отримувати добровільні благодійні пожертви і використовувати їх для досягнення цілей, завдань, напрямів та видів статутної діяльності ГО «ЦСУМК» відповідно до Договору та Закону України «Про громадські об’єднання».

– За проханням Благодійника надавати звіт про отриману добровільну благодійну пожертву та її використання.

Благодійник має право:

 – Перерахувати добровільну благодійну пожертву на рахунок ГО «ЦСУМК» у спосіб зазначений у Договорі;

–  Попросити  звіт з  використання добровільного благодійного пожертвування.

4. Місце проведення збору коштів:

Збір добровільних благодійних пожертв проводиться на території будь – якої з країн світу.

5. Термін збору коштів:

Збір добровільних благодійних пожертв триває до моменту ліквідації ГО «ЦСУМК», якщо інший термін не буде визначено ГО «ЦСУМК» .

6. Всі витрати по сплаті сум, пов’язаних з перерахуванням пожертвування, несе Благодійник.

7. Інші умови

Благодійник самостійно визначає розмір добровільного благодійного пожертвування.

Пожертва є добровільною та не підлягає поверненню.

Благодійник несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при перерахуванні Пожертви.

З метою дотримання Закону України «Про захист персональних даних» і належного виконання умов Договору Благодійник  дає згоду на обробку персональних даних.

До відносин між Благодійником  і ГО «ЦСУМК» застосовуються положення українського законодавства.

Підтримай Україну у війні

  1. Назва проєкту: Сухпайки для ЗСУ.

ГО «ЦСУМК» організовує збір коштів на закупку продуктів для формування сухпайків для ЗСУ.

Необхідна сума збору коштів: 1 млн. грн

Термін збору коштів до 15.06.2022

Вже сформували та відправили понад 21 500 шт! ?Чергова партія (1000 шт), вже поїхала для Нацгвардії у Чернігів.

Роблячи пожертву ви погоджуєтесь з договіром офертою

2. Назва проєкту: Аптечки та наплічники для ЗСУ.

9 з 10 воїнів можна врятувати! Потрібна аптечка.

Сьогодні наша армія дуже потребує якісного забезпечення повноцінними аптечками, які ми зараз активно формуємо завдяки нашим партнерам зі всієї Європи та світу, а також волонтерам, які допомагають. Вже вдалось сформувати 3686 індивідуальних аптечок для військовослужбовців та 260 наплічників для медичних загальновійськових санітарних інструкторів.

Необхідна сума збору коштів: 1 млн. грн

Термін збору коштів до 15.06.2022

Роблячи пожертву ви погоджуєтесь з договіром офертою

Телефонуйте 050 438 02 80, ми раді будь-якій допомозі!

?Тримаймося!

??Слава Україні! Слава ЗСУ!??

Заявка