Львівський академічний театр імені Леся Курбаса Театр Леся Курбаса / Les Kurbas Theatre представляє виставу – поетичну інсталяцію “Формули екстази” за поезіями Богдана Ігоря Антонича

logo_white_2018

Львівський академічний театр імені Леся Курбаса Театр Леся Курбаса / Les Kurbas Theatre представляє виставу – поетичну інсталяцію “Формули екстази” за поезіями Богдана Ігоря Антонича

Вистава є композицією поезії і музики. Живописні і сюрреалістичні вірші Антонича, відомого львівського поета 30-х років ХХ ст., звертаються до тем природи, любові, ваги мистецтва, минущості життя.
Для Театру ім. Леся Курбаса вистави за поезією давно стали візитівкою. Актори тонко інтерпретують поетичні тексти та доповнюючи їх музикою Лисенка, Баха, лемківськими народними піснями творять особливу атмосферу.

? Дата: 29 жовтня 2023 р.
⏰ Час: 17:00
? Місце: Експериментальний театр «Адреналін»

?Діють:
✨Андрій Водичев
✨Денис Соколов
✨Олег Онещак/Марко Свіжінський
✨Марія Онещак
✨Наталія Рибка-Пархоменко/Марина Мазур
✨Тамара Ґорґішелі/Дарина Федина
✨Володимир Кучинський / Олег Цьона
✨Данило Ільницький

⏰Тривалість вистави – 1 година 10 хвилин (без антракту)
?Запрошуємо на виставу – 29 жовтня о 17:00 в Експериментальний театр «Адреналін».
?Квитки можна придбати на сайті: https://lutsk.kontramarka.ua/…/vistava-formuli-ekstazi… та на цетральній касі КРЦ “Адреналін Сіті” (тел.0687163065)

м. Луцьк
Адреналін Сіті
вул. Карбишева, 1

Вистава IMPERIUM DELENDUM EST

12 жовтня! Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки Театр Лесі Українки у Луцьку в Експериментальному театрі «Адреналін» із виставою IMPERIUM DELENDUM EST!

  • Режисер — Дмитро Захоженко
  • Сценограф — Олексій Хорошко
  • Вірші — Катерина Калитко, Галина Крук, Мар’ян Пирожок
  • Керівник художньо-постановочної частини — Юрій Захарко

Тривалість вистави – 1 година (без антракту) Вистава побувала на європейських фестивалях: Avignon Off-festival (Франція), URBANG! Festival 2022 (Німеччина), Festival Contre-Sens (турне Францією), International Theatre Festival Retroperspektywy 2022: THE BEGINNING OF A NEW WORLD (Польща) та Romanian National Theatre Festival (Румунія) Що тут сказати? Вона невизначена чітким жанром — як і наше життя сьогодні. У ній багато голосів, що звучать люттю, болем і надією. У ній багато музики, що бринить боротьбою та свободою. Ми промовляємо слова, які написали цієї весни українські поетки та поети. Ми ділимось страхами і снами. Ми сміємось з одного жарту, бо насправді це не жарт, але все одно смішний. Якщо чесно, то ми зробили це для себе, аби відновити рівний темп дихання. Сподіваємось, вам теж вдасться. Дізнаємось на виставі – у четвер, 12 жовтня о 18:00! Експериментальний театр «Адреналін»

 

Заявка