Віктор Корсак і Петро Антип

Віктор Корсак

Віктор Корсак – доктор економічних наук, Голова ради директорів VolWest Group, яка працює у різних сферах, включаючи роздрібну торгівлю, медіа, нерухомість та інвестиції. Корсак відомий своєю підтримкою культурних та освітніх ініціатив, зокрема, він заснував Музей сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку, який став важливим центром для популяризації сучасного українського мистецтва.

Петро Антип

Петро Антип – український скульптор та художник, відомий своїми роботами у галузі сучасного мистецтва. Його творчість включає численні скульптури, живописні роботи та інсталяції, які часто експонуються як в Україні, так і за кордоном. Антип також займається педагогічною діяльністю: навчає молодих художників, сприяючи розвитку сучасного мистецтва в Україні.

Спільна робота над проєктом «Космогонія»

Віктор Корсак є автором ідеї, концепції та куратором проєкту «Космогонія».

Петро Антип створив найбільшу картину у світі «Космогонія» площею 2000 м2.

Завдяки їхній співпраці «Космогонія» стала важливим елементом колекції музею, що розкриває глибокі філософські та космогонічні ідеї через сучасне українське мистецтво.

Проєкт «Космогонія» – це унікальний український варіант мистецтва майбутнього, якому немає аналогів на планеті. Інтегруючи величезну кількість сучасних мистецьких напрямків, «Космогонія» показує взаємодію добра і зла у часопросторі через призму трьох світоглядів: філософського, релігійного та міфологічного, щоб спонукати глядачів до рефлексії про своє існування, про свою місію, про власну внутрішню «космогонію». Щоб робити їх іншими. Щоб забезпечити «космогонію» кожного і всіх.

ПОДІЛИТИСЬ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

Заявка